Τηλεφωνο επικοινωνιας 2104655122

Hellvape Fat Rabbit 2 Sub-Ohm Tank 4ml/5ml

33.00 €

Hellvape Fat Rabbit 2 Sub-Ohm Tank 4ml/5ml Matte Black – O Fat Rabbit 2 αποτελεί τη βελτιωμένη έκδοση τoυ αρχικού Fat Rabbit και έχει σχεδιαστεί με πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες που προσφέρουν ακόμα πιο εκπληκτική απόδοση και γεύση.Διαθέτει χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης έως και 5ml, προσφέροντας έτσι μεγάλη διάρκεια χρήσης πριν χρειαστεί να αναπληρωθεί ξανά. Η επαναπλήρωση γίνεται εύκολα και γρήγορα από το επάνω μέρος του ατμοποιητή, εξαλείφοντας τον κίνδυνο διαρροών και παρέχοντας άνεση στην καθημερινή χρήση.Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Fat Rabbit 2 είναι η ρυθμιζόμενη ροή αέρα, που επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει την ποσότητα αέρα που εισέρχεται στον ατμοποιητή.

Ο Fat Rabbit 2 χρησιμοποιεί αντιστάσεις από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μια εξελιγμένη σχεδίαση αντίστασης που προσφέρει εξαιρετική γεύση και παραγωγή ατμού. Ο ατμοποιητής είναι συμβατός με μια ποικιλία αντιστάσεων, προσφέροντας ποικιλία επιλογών ανάλογα με τις προτιμήσεις του ατμιστή.

Τέλος, ο ατμοποιητής Fat Rabbit 2 Sub-Ohm έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Η κατασκευή του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και πυρίμαχο υλικό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Επίσης, διαθέτει προστασίες κατά της υπερθέρμανσης, της υπερφόρτωσης και της αντίστροφης πολικότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλές και αξιόπιστο ατμιστικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστηκά

Μέγεθος: 25×50,7mm στη βάση
Χωρητικότητα: 4ml (Τυπική) / 5ml (Γυαλί Bubble) / 2ml (TPD)
Βάρος: 72g
Γέμισμα με περιστρεφόμενο καπάκι
Ρυθμιζόμενη ροή αέρα πάνω και κάτω
810 drip tip
Τύπος πηνίου: P Coils
Περιεχόμενα

Fat Rabbit 2 Sub Ohm Tank
Πηνίο 1×0,2ohm KA1
Πηνίο 1×0,15ohm KA1 (προεγκατεστημένο)
Γυαλί με bubble 5 ml (μόνο στην τυπική έκδοση)
Ανταλλακτικά
Εγχειρίδιο χρήστη