Τηλεφωνο επικοινωνιας 2104655122

Liqua Vinci 4s TPD Kit 1500mAh 2ml

30.00 € 25.00 €

Σας παρουσιάζουμε το Liqua Vinci 4s Kit το ιδανικό ηλεκτρονικό τσιγάρο για καπνιστές. Το Liqua 4s Vinci είναι ένα pod mod που σχεδίαστηκε με γνώμονα την εύκολη και ασφαλή χρήση τόσο από αρχάριους ατμιστές, όσο και από ενημερωμένους, έμπειρους ατμιστές που αναζητούν άριστη απόδοση και πλήρη ικανοποίηση στο καθημερινό τους άτμισμα.



Αίσθηση Νικοτίνης, Ευκολία, Οικονομία
Το Liqua 4s διαθέτει μοντέρνο στυλ, κομψό design και συμπαγές μέγεθος που το καθιστά άνετο στο χέρι του ατμιστή και τις καθημερινές του δραστηριότητες. Συνδυάζει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, πλακέτα GENE αλλά και όλες τις απαιτούμενες προστασίες για να ατμίζετε με ασφάλεια (προστασία βραχυκυκλώματος, προστασία υπερφόρτισης, προστασία υπερβολικού χρόνου ατμίσματος).

Είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά κατασκευής (κράμμα ψευδαργύρου zink-allou) και μοναδικό λευκό χρώμα με carbon επένδυση στα πλαϊνά που δίνει μοναδική αίσθηση στο κράτημα του. Eντυπωσιάστε τους γύρω σας, με τον minimal και μοντέρνο σχεδιασμό του!



Το Liqua Vinci 4S είναι η καλύτερη λύση ατμίσματος για τους καπνιστές
Αποτελείται από δυο μέρη: την μπαταρία και τον ατμοποιητή. Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1500mAh (Li-ion) προσφέροντας σας μία πλήρως ικανοποιητική αυτονομία για το ολοήμερο σας άτμισμα. Eίναι απλό στη χρήση, για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή αρκεί να πατήσετε πέντε γρήγορα κλικ το κεντρικό κουμπί, με τον ίδιο τρόπο απενεργοποιείται. Για να ατμίσετε, πατήστε το κεντρικό κουμπί ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο αυτόματα με την εισπνοή.

H Replace Smoke σας συμβουλεύει: Να απενεργοποιείται την συσκευή σας όταν αυτή τοποθετείτε σε τσάντα, τσέπη ή ταξιδεύετε με αεροπλάνο.



Πως να φορτίσετε το Liqua Vinci 4s Kit
Για την φόρτιση του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο καλώδιο USB (5V/1A) και να φορτίσετε σε οποιονδήποτε αντάπτορα τοίχου, αυτοκινήτου, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή Powerbank. Για να φορτίσετε τοποθετείτε το καλώδιο στο κάτω μέρος της συσκευής και αυτομάτως ανάβει ενδεικτική λυχνία (αναβοσβήνει συνεχώς) που σας ενημερώνει για το επίπεδο φόρτισης. Όταν η ενδεικτική λυχνία αλλάξει σε πράσινο χρώμα το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο, είναι έτοιμο προς χρήση. Ο χρόνος για μία πλήρη φόρτιση είναι 1,5 ώρα.

Πράσινο φως: εμφανίζεται όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη από το 60%
Μπλε φως: εμφανίζεται όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι μεταξύ 20% και 60%
Κόκκινο φως: εμφανίζεται όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι κάτω από 20%

O ατμοποιητής του Liqua Vinci 4S Kit έχει χωρητικότητα 2ml και ξεχωρίζει για την τσιγαρίσια τζούρα αλλά και την μοναδική αίσθηση στα χείλη. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη αντίσταση (Vinci 4s Coil) για υγρά με νικοτίνη αλάτων και συγκεκριμένα για την σειρά υγρών αναπλήρωσης Liqua 4S.

Η ειδικά σχεδιασμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης 4S δημιουργήθηκε με γνώμονα την οριστική απομάκρυνση σας από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Πως θα γίνει αυτό; Με τον συνδυασμό της υβριδικής νικοτίνης αλάτων και την συσκευή Liqua Vinci 4s που σας δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα από την πρώτη τζούρα. Η αντίσταση Liqua 4S coil μαζί με τα υγρά 4S προσομοιάζουν στο 100% την αίσθηση καπνίσματος τσιγάρου, προσφέροντας “χτύπημα στο λαιμό” και ταχύτατη απορρόφηση νικοτίνης από τον οργανισμό.



Xάρη στη smart τεχνολογία του, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Liqua Vinci 4s kit σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε εσείς την ισχύ που επιθυμείτε στην τζούρα σας. Πατήστε τρία γρήγορα κλικ στο κεντρικό κουμπί και επιλέξτε ανάμεσα σε τρία επίπεδα ισχύος 3.2V, 3.5V και 3.8. Προσαρμόστε την τζούρα αλλά και την τελική γεύση που εσείς επιθυμείτε!







Πως να γεμίσετε με υγρό αναπλήρωσης
Για να γεμίσετε τον ατμοποιητή, αφαιρείτε τον ατμοποιητή από την μπαταρία και έπειτα την πλαστική σιλικόνη. Γεμίστε στην οπή και περιμένετε 10 λεπτά για να απορροφηθεί το υγρό από την αντίσταση και να αποφύγετε πιθανή δυσάρεστη γεύση. Η αντίσταση του Liqua 4S, σχεδιάστηκε με γνώμονα την απολαυστική τζούρα και πιστή απόδοση σε γεύση του υγρού αναπλήρωσης. Η τζούρα του προσομοιώνει άριστα την τζούρα του συμβατικού τσιγάρου και προσφέρει την απόλυτη κάλυψη και ικανοποίηση.

Στη συσκευασία θα βρείτε:
1 x Liqua 4S Vinci 1500mAh
2 x Aνταλλακτικές αντιστάσεις Pod 2ml
1 x Καλώδιο φόρτισης USB Cable
1 x Εγχειρίδιο χρήσης